Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul Watergate "e mic copil" în comparaţie cu investigaţia Trump-Rusia

Postat la: 08.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandalul Watergate, de la sfârşitul anilor '70, "păleşte" în comparaţie cu investigaţia Trump-Rusia, a declarat fostul director al comunităţii americane de informaţii, James Clapper, citat de BBC News.

Comparaţia lui Clapper va ridica semne de întrebare - preşedintele Richard Nixon a demisionat în urma scandalului fără precent din SUA, ce a implicat spionaj, jaf şi tentative de muşamalizare. Fostul şef al comunităţii de informaţii a făcut afirmaţia în Australia. El a subliniat că este "absolut crucial" pentru Statele Unite şi întreaga lume să lămurească acuzaţiile.

Agenţiile americane de informaţii cred că Rusia a interferat în alegerile din Statele Unite şi anchetează în prezent presupusele legături dintre echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova. Deocamdată nu au fost făcute publice eventuale dovezi de colaborare, iar preşedintele Trump a respins acuzaţiile drept "ştiri false".

Directorul actual al comunităţii de informaţii, Dan Coats, şi directorul Agenţiei Naţionale de Securitate, Mike Rogers, au declarat miercuri că nu s-au simţit niciodată supuşi la presiuni din partea lui Trump pentru a influenţa ancheta privind Rusia. Joi, fostul director FBI James Comey va fi audiat în Congres. El a condus investigaţia înainte de a fi concediat de Trump şi va fi întrebat despre interacţiunile sale cu preşedintele. Comey i-ar fi spus Procurorului General Jeff Sessions că nu vrea să fie lăsat singur cu preşedintele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE