Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal urias pe o lege a lui Obama: Homosexualii, travestitii si transgenderii pot folosi WC-urile publice ale genului pe care-l simt nu cel caruia ii apartin

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reactii din ce in ce mai dure la "Obama Gender Equality Law", care pe langa faptul ca asigura o "egalitate mai mare" (grater equality!) intre barbat si femeie, mai ales in ceea ce se doreste dreptul la munca si la functii, sau la cele legate de crestrea copiilor, are si cateva prevederi scandaloase.

De pilda, una dintre ele prevede dreptul de a folosi WC-urile publice (de femei, sau de barbati) nu dupa cum sunt selectate in mod traditional (barbatii la barbati si femeile la femei), ci "dupa cum se simte persoana, carui gen crede ea ca-i apartine". Asadar, cei care barbati fiind in aparente se considera femei, pot folosi relaxat WC-ul de femei. Si invers. La fel nu numai pentru trans-sexuali (transgenders), sau travestiti ci si pentru homosexuali si lesbiene.

Alte prevederi ale legii spun ca sa nu se faca discriminare la angajare, la locul de munca (la fel si in alte spatii publice) pentru homosexuali, lesbiene, travestiti si trans-sexuali. Cum o alta prevede spune ca homosexualul de tip "feminin" sa aiba aceleasi drepturi ca si o sotie sau concubina "naturala", la fel si o lesbiana de tip "masculin", aceleasi drepturi ca un sot, sau un concubin "natural".

Scandalul a prins amploare, desi legea este mai veche, din vara anului trecut, dar acum, la apropiera momentului de investitura al lui Donald Trump ca presedinte (20 ianuarie 2017), multi spera ca acesta sa poata schimba din prevederile acestei legi, mai ales ca in ultima vreme au aparut tot mai multe zvonuri in presa de scandal ca si Michelle Obama ar fi de fapt un barbat transgender, dandu-se mai multe indicii in acest sens.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE