Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusii "fac misto" de un portavion nou al Marii Britanii, avertizând că este o "țintă navală uşoară"

Postat la: 30.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul rus al Apărării a ironizat, joi, portavionul nou al Marii Britanii, apreciind că nava militară este "o ţintă navală uşoară", recomandând să fie ţinută la distanţă de sistemele militare ruse.

Portavionul HMS Regina Elizabeth, care mai avansată şi cea mai nouă navă militară britanică, a iniţiat luni prima deplasare, ocazie cu care ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, a afirmat că ruşii o vor privi "cu puţină invidie". De asemenea, Fallon a declarat că singurul portavion al Rusiei este "dărăpănat". "Aceste afirmaţii entuziaste ... despre supremaţia exteriorului frumos al noului portavion britanic în comparaţie cu nava rusă Amiral Kuzneţov evidenţiază ignoranţa totală a lui Fallon în legătură cu tehnologia militară rusă", a reacţionat Ministerul rus al Apărării.

"Precum o albină, portavionul britanic poate doar să lanseze avioane, flancat de numeroase alte ambarcaţiuni militare şi submarine. De aceea, portavionul britanic este o simplă ţintă navală uşoară", a adăugat Ministerul rus al Apărării. "Este în interesul Forţelor Regale britanice să nu arate «frumuseţea» portavionului la o distanţă mai mică de câteva sute de kilometri de forţele navale ruse care sunt la o distanţă relativă", a atras atenţia instituţia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE