Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Război iminent: Arabia Saudită şi Kuwaitul îşi îndeamnă cetăţenii să părăsească Libanul

Postat la: 10.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arabia Saudită şi Kuwaitul au somat joi propriiI cetăţeni să părăsească urgent Libanul, generând temeri privind o intervenţie militară, iar, în acest context tensionat, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a decis să se deplaseze la Riyad.

Arabia Saudită şi Kuwaitul şi-au îndemnat cetăţenii să evite călătoriile în Liban. Cei care se află deja în această ţară au fost sfătuiţi să plece urgent. Tensiunile Arabiei Saudite cu Yemenul şi Libanul s-au amplificat în ultimele zile. În acest context tensionat, Emmanuel Macron a decis joi să se deplaseze la Riyad, pentru o întrevedere cu prinţul moştenitor, Mohammed bin Salman.

Arabia Saudită a anunţat în urmă cu câteva zile că Libanul i-a declarat război, prin atacuri atribuite organizaţiei şiite libaneze Hezbollah. În acest context tensionat, premierul Libanului, Saad al-Hariri, a demisionat, denunţând un complot care ar viza asasinarea sa. Există informaţii că Saad al-Hariri se află în prezent în Arabia Saudită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE