Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presa străină: Rusia scoate înregistrarea din satelit a operațiunii din 11 septembrie 2001

Postat la: 14.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa americana sustine ca Putin va scoate dovada inregistrarilor din satelit a operatiunii din 11 septembrie 2001. Analiștii cred că acesta este „calmul dinaintea furtunii." Putin a amenintat SUA cu acest fapt mai demult si acum se pare ca se va tine de cuvânt. Rusia nu dorește razboi cu America, dar pregătește eliberarea dovezilor de implicare a guvernului SUA și serviciilor de informații în atacurile de la World Trade Center.

Materialele publicate, sustin ziaristii americani de la mai multe publicatii, pot dovedi complicitatea guvernului SUA în atacurile 9/11 și manipularea cu succes a opiniei publice. Atacul a fost planificat de către guvernul Statelor Unite în colaborare cu Mossad-ul israelian și casa regală a Arabiei Saudite, astfel încât atacul asupra Americii și cetățenilor SUA să arate ca un act de agresiune a terorismului internațional. Dovezile ar fi atât de convingătoare încât vor demonta complet povestea oficială acoperită despre 9/11, susținută de guvernul SUA.

Motivul pentru înșelăciunea și crima împotriva propriilor cetățeni a servit interesele petroliere ale SUA și corporațiilor din Orientul Mijlociu precum și Complexului Militar Industrial prin înmulțirea zonelor globale de conflict, încălcarea suveranitații statelor și spolierea resurselor lor naturale. Dar nu în ultimul rând, creșterea veniturilor ,,negre" ale serviciilor speciale din vânzarea de droguri provenite din Afganistan sub protectia armatei americane, trafic ce se face prin bazele militare din toată lumea.

Dacă aceste acțiuni vor avea succes, consecințele tacticilor nonagresive ale lui Putin ar expune politicile teroriste secrete ale guvernului SUA. Credibilitatea guvernului va fi subminată și asta ar trebui să aducă proteste în masă în orașele SUA care vor conduce la o revoltă, potrivit analiștilor americani. Și după, cum vor fi privite Statele Unite pe arena politică mondială? Perioada de valabilitate poziției Americii ca lider în lupta împotriva terorismului internațional va fi subminată total. Dezvoltarea actuală a situației ar putea fi mult mai rea, avertizează experții.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE