Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții la casa de modă Gucci, suspectată de evaziune fiscală

Postat la: 03.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția economică din Italia a percheziționat birourile casei de modă Gucci, în cadrul unei investigații referitoare la evaziune fiscală, a declarat o sursă apropiată situației pentru Reuters, citată de news.ro.

„Gucci confirmă că asigură o colaborare totală cu autoritățile și are încredere în corectitudinea și transparența activităților sale", se arată într-un comunicat al companiei italiene, în urma informațiilor referitoare la controlul efectuat de politie, publicate de cotidianul La Stampa. Sursa a spus că verificările au avut loc în această săptămână, la birourile Gucci din Milano și Florenta. Procuratura din Milano suspectează că Gucci, parte a producătorului francez de bunuri de lux Kering, ar fi plătit impozitul pe profitul generat de vânzările din Italia într-o altă țară, cu un regim fiscal mai prietenos. Sursa nu a dat alte detalii. Gucci, cel mai mare contributor la profitul și veniturile grupului Kering, a beneficiat în ultimii ani de o relansare a activităților. În trimestrul trei al acestui an, Gucci a raportat o creștere de 49,4% a vânzărilor în termeni comparabili, excluzând efectul cursului valutar. Un purtător de cuvânt al grupului Kering a refuzat să comenteze.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE