Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paris: Sena s-a revărsat, nivelul fluviului ar putea ajunge sâmbătă la 6,2 metri

Postat la: 25.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Muzeul Luvru a luat măsuri pentru protejarea operelor de artă, conform Planului de Protecţie în cazul Inundaţiilor (PPCI). Şi muzeele Orsay şi Orangerie pun în aplicare PPCI, astfel că au amenajat zone sigure în care să fie duse exponatele.

Câteva staţii ale companiei feroviare SNCF au fost închise, iar infiltraţii de apă afectează linia 7 de metrou, astfel că traficul este perturbat. Câteva şosele din Paris au fost blocate accesului maşinilor şi pietonilor şi mai multe clădiri au fost închise. Primăria i-a sfătuit pe parizieni să nu îşi ţină obiectele de valoare la subsolurile clădirilor.

În 2016, când au avut loc inundaţii în Franţa şi nivelul Senei a depăşit şase metri la Paris, mai multe obiective culturale situate în apropierea Senei, între care şi Luvrul şi muzeul Orsay, au fost închise publicului mai multe zile. Oficialii se așteaptă ca sâmbătă Sena să depășească șase metri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE