Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ozzy Osbourne, turneu mondial „de adio". Posibil si-n România

Postat la: 07.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunţat luni că va face un turneu mondial ''de adio'' în 2018, potrivit AFP. Osbourne va porni în turneu pe 5 mai, în Mexic. Supranumit ''prinţul întunericului'', artistul va concerta apoi în Chile, Argentina şi Brazilia, după care va petrece o lună în Europa, începând cu spectacolul de la Moscova, pe data de 1 iunie. Surse din managementul muzical romanesc sustin ca se fac eforturi si pentru un concert la Bucuresti.

Rockerul britanic în vârstă de 68 de ani va concerta apoi în America de Nord, datele spectacolelor urmând a fi anunţate ulterior. ''Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez'', a declarat Ozzy Osbourne într-un comunicat. ''Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susţin câte un concert ici-colo''. Acest turneu marchează întoarcerea chitaristului american Zakk Wylde, care a contribuit la crearea sonorităţilor specifice muzicii lui Ozzy, la sfârşitul anilor '80. Decizia de a-l înlocui pe Zakk Wylde a fost luată chiar de Ozzy Osbourne, în 2009.

Ozzy Osbourne se va îmbarca în anunţatul turneul final la un an după ultimul său concert cu Black Sabbath, pe 4 februarie 2017, la Birmingham, Marea Britanie. Osbourne, exclus din formaţia Black Sabbath în 1979 din cauza consumului excesiv de droguri, şi-a construit o carieră de succes ca artist solo. Cântăreţul a fost protagonistul, în 1982, al unui incident devenit celebru, în care a smuls cu dinţii capul unui liliac, în timpul unui concert.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE