Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O turistă britanică a fost înjughiată mortal într-un atac din Ierusalim

Postat la: 15.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără britanică a fost înjunghiată mortal într-un tren aglomerat din apropierea Ierusalimului Vechi. Potrivit primelor informaţii, turista a fost atacată de către un bărbat palestinian. Alte două persoane au fost rănite.

"Ţinem legătura cu autoritîţile după incidentul din Ierusalim", a declarat un reprezentant al ministerului de Externe de la Londra. Autorităţile israeliene au precizat că atacul a avut loc într-un tren din apropierea primăriei Ierusalimului.

Victima este o tânără britanică în vârstă de 25 de ani, deşi nu este clar dacă aceasta deţine şi cetăţenie israeliană. Aceasta a fost transportată imediat la un centru medical din apropiere, însă medicii nu au putut face nimic pentru a o salva. Alte două persoane - o femeie de 30 de ani, însărcinată, și un bărbat de 50 de ani - au fost rănite în atac.

Atacatorul a fost identificat drept Jamil Tamini, un palestinian în vârstă de 57 de ani, care locuia în jumătatea estică a Ierusalimului. Acesta era cunoscut pentru probleme psihice şi condamnat în 2011 pentru agresarea sexuală a propriei fiice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE