Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O recompensă de 30.000 de euro, oferită pentru o servietă pierdută în Berlin

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proprietarii unei serviete pierdute în Berlin, fabricată de un renumit producător italian, au cumpărat o pagină întreagă de publicitate pentru a publica un anunţ într-un cotidian german, vineri, în care au promis o recompensă de 30.000 de euro pentru recuperarea obiectului.

Acel anunţ anonim, publicat în cotidianul Bild, afirmă că proprietarii doresc să recupereze o servietă Brioni, de culoare gri, "inclusiv conţinutul complet al acesteia". Anunţul nu menţionează ceea ce se afla în acea servietă, care a fost pierdută la ora prânzului într-un restaurant din principala gară feroviară din Berlin, pe 4 noiembrie. Proprietarii servietei pot fi contactaţi prin intermediul unei adrese de e-mail.

O pagină integrală de publicitate în ediţia berlineză a cotidianului Bild costă 23.866 de euro, a precizat publicaţia germană. Poliţia din Berlin a spus că a fost într-adevăr contactată în legătură cu furtul unei serviete din principala gară feroviară din capitala Germaniei pe data de 4 noiembrie, însă nu a confirmat dacă obiectul este acelaşi cu cel la care face referire anunţul publicitar publicat în cotidianul Bild.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE