Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O familie de englezi a prejudiciat statul cu 23 de milioane de euro intr-un singur an. A chemat Ambulanta de 3500 de ori in 2017!

Postat la: 04.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paramedicii au fost sunati de la domiciliul situat la o adresa din nordul Londrei mai exact de 3594 de ori in 2016/17, asadar in medie de circa zece ori pe zi. De cele mai multe ori, Ambulanta se intorcea la sediu asa cum si venea: goala, fara niciun pacient care sa necesite internare.

Cu toate astea, cazul prezentat de jurnalistii de la The Sun nu este unul izolat. In Marea Britanie, o ambulanta a fost apelata de mai mult de 1000 de ori intr-un an si in alte doua cazuri. Sefii Serviciilor de sanatate din Marea Britanie avertizeaza ca "apelantii frecventi" costa Ministerul Sanatatii in jur de 23 de milioane de euro pe an si risca sa puna in pericol vietile apelantilor autentici. Cum au ajuns specialistii la aceasta concluzie? Fiecare apel gratuit la numarul de urgenta 999 costa circa zece euro. In plus, trimiterea unei ambulante la o adresa costa in jur de 170 de euro si luarea unui pacient la spital costa mai mult de 270 de euro, potrivit cifrelor oficiale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE