Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O cisternă petrolieră a explodat în Pakistan, ucigând peste de 120 de persoane

Postat la: 25.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O cisternă petrolieră a explodat în Pakistan, duminică, ucigând 123 de persoane care s-au grăbit la locul accidentului de pe autostradă pentru a aduna combustibil scurs, a spus un oficial, citate de AP.

Rizwan Naseer, șeful serviciilor de salvare din provincia Punjab, a declarat că 123 de persoane au fost ucise și alte 76 au fost rănite, multe dintre ele suferind arsuri grave. Cisterna s-a răsturnat pe autostrada națională la aproximativ 100 de kilometri sud-vest de Multan. Mașina circula din orașul port Karachi spre Lahore, capitala provinciei Punjab, atunci când șoferul a pierdut controlul și s-a prăbușit. Sătenii din apropiere au alergat să adune combustibilul scurs, în timp ce polițiștii au încercat să izoleze zona. Forțele de ordine au fost, însă, depășire numeric de săteni care au apucat să ajungă la camion.

Martorii oculari spun că în jur de 30 de motociclete au transportat săteni la locul accidentului. Toate acestea, precum și alte opt mașini au fost distruse în urma exploziei. Multe dintre cadavre au fost arse atât de tare încât nu pot fi identificate, a spus Naseer. Dezastrul a venit în ajunul sărbătorii musulmane a lui Eid al-Fitr, care marchează sfârșitul lunii postului Ramadan Localnicii au fost informați despre scurgerea de combustibil printr-un difuzor montat deasupra moscheii locale, a declarat Rana Mohammad Salim, comisarul adjunct al Bahawalpur. El a spus că unii dintre răniții grav răniți au fost duși la spitale dinMultan, iar printre morți au fost bărbați, femei și copii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE