Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O britanică angajată la ambasada ţării sale la Beirut a fost ucisă în Liban

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O britanică angajată la ambasada ţării sale la Beirut a fost ucisă în Liban, în circumstanţe care rămân de elucidat, a afirmat duminică, pentru AFP, o sursă apropiată anchetei.

Corpul neînsufleţit al tinerei femei a fost descoperit sâmbătă seara la marginea unei autostrăzi la nord de Beirut."Prima impresie este că nu e o crimă cu motivaţii politice", a declarat această sursă sub acoperirea anonimatului. Autorităţile anchetează în special informaţii privind un posibil viol.

O sursă de securitate a afirmat la rândul său, pentru AFP, că victima, "aruncată la marginea autostrăzii", a fost găsită cu un cordon în jurul gâtului şi prezenta semne de strangulare. "Întreaga ambasadă este profund şocată şi întristată de această veste", a reacţionat ambasadorul Marii Britanii la Beirut, Hugo Shorter, transmiţând condoleanţe familiei victimei, care s-a declarat "devastată".

"Cooperăm strâns cu autorităţile libaneze care conduc investigaţia", a adăugat ambasadorul. "Facem tot ce putem pentru a înţelege ce s-a întâmplat", a indicat familia tinerei, într-un comunicat transmis de ministerul britanic al Afacerilor Externe. Potrivit profilului său din reţelele sociale, femeia ucisă era angajată a Departamentului de Dezvoltare Internaţională al Marii Britanii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE