Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nu-i a bună! Prima reacție a Rusiei după atacul SUA asupra Siriei

Postat la: 07.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima reacție a Rusiei după atacul SUA asupra Siriei vine din partea lui Viktor Ozerov, președintele comisiei pentru apărare și securitate din Consiliul Federației, camera superioară a Parlamentului rus. Acesta cere o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate ONU.

SUA au atacat Siria, noaptea trecută, ca răspuns la atacul chimic în care au murit 86 de persoane. 59 de rachete au fost lansate e pe distrugătoare ale marinei americane din estul Mediteranei împotriva bazei Shayrat, regiunea Homs. Armata rusă a fost notificată înaintea acestui atac.

Prima reacție a Rusiei după atacul SUA asupra Siriei a venit vineri dimineață de la Viktor Ozerov, președintele comisiei pentru apărare și securitate din Consiliul Federației, camera superioară a Parlamentului rus. Ozerov spune că Rusia va solicita o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate ONU.

„În primul rând, Rusia va solicita o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate ONU. Acest atac poate fi considerat un act de agresiune comis de Statele Unite asupra unui stat membru ONU", a declarat Victor Ozerov.

Comisia pentru Apărare a Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, a avertizat că operaţiunea americană ar putea conduce la deteriorarea relaţiilor dintre Statele Unite şi Rusia şi la extinderea conflictelor în Orientul Mijlociu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE