Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noi detalii în cazul asasinării jurnalistului slovac Jan Kuciak

Postat la: 21.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Asasinii jurnalistului slovac Jan Kuciak şi al logodnicei acestuia, Martina Kusnirova, au început să monitorizeze locuinţa celor doi cu mai multe zile înainte de uciderea acestora, a relatat presa de investigaţii din Slovacia, citând surse din Poliţie.

Cei trei suspecţi au vizitat locuinţa lui Kuciak de cel puţin şapte ori înainte de incident. Aceştia susţin că au fost angajaţi de un asociat al unui om de afaceri bogat din Slovacia, care nu a fost acuzat pentru crimă şi care a refuzat să dea declaraţii. La 25 februarie, Jan Kuciak, în vârstă de 27 de ani, şi prietena lui, Martina Kusnirova, au fost descoperiţi morţi în locuinţă după ce poliţia a fost alertată de o rudă a victimelor. Jurnalistul a fost împuşcat în piept, iar femeia a fost împuşcată în cap.

Înainte de a murit, acesta era pe punctul de a publica o investigaţie care arăta legături între mafia italiană şi politicieni corupţi din Slovacia. Mai exact, ar fi vorba despre plăţi frauduloase cu fonduri europene, în cadrul unui sistem pus la punct de către cetăţeni slovaci şi italieni care au legături cu gruparea de crimă organizată "Ndrangheta".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE