Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moarte suspecta în showbiz! O cunoscută vedetă TV a murit inghetata

Postat la: 17.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O vedetă TV, cunoscută după ce a participat la un reality-show a fost găsită moartă în curtea casei în care locuia. Vedeta a avut parte de o moarte suspectă.

Maria Politova, o vedetă din Rusia care a participat la reality show-ul „Dom-2" a fost găsită fără suflare și îngheţată, în curtea vilei luxoase a bunicului său, situată într-o suburbie a Moscovei. Maria Politova avea doar 30 de ani, iar moartea sa ridică multe semne de întrebare. Din primele informații, se pare că hipotermia ar fi principala cauză a morții, însă în acest caz a fost demarată o anchetă.

Maria Politova se afla într-o depresie și era în evidența unui medic pediatru. Cu ceva timp în urmă, vedeta mărturisea că una dintre cele mai mari temeri ale sale este cea de frig: „Mă tem îngrozitor de frig şi pot să îngheţ aproape de moarte chiar dacă până la gura de metrou am de făcut doar doi paşi", a precizat Maria Politova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE