Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul olandez de Externe a demisionat după ce a minţit că s-a întâlnit cu Vladimir Putin care i-ar fi dezvăluit marele său "plan secret"

Postat la: 14.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul olandez de Externe, Halbe Zijlstra, a demisionat marţi, după ce a fost nevoit să admită că minţise privind o presupusă întrevedere pe care susţinea că a avut-o cu preşedintele rus, Vladimir Putin, în care acesta ar fi evocat planuri privind "Marea Rusie", relatează site-ul DutchNews.nl.

Halbe Zijlstra fusese convocat marţi după-amiază pentru a fi audiat în Parlamentul Olandei, dar a demisionat înaintea şedinţei. Ministrul olandez de Externe a recunoscut luni că minţise în legătură cu întrevederea pe care a avut-o în anul 2006 cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Halbe Zijlstra afirmase în 2016 că întrevederea avusese loc în una din reşedinţele lui Vladimir Putin, precizând că liderul de la Moscova evocase planuri privind "Marea Rusie". Potrivit lui Zijlstra, Vladimir Putin ar fi declarat că din acest proiect ar urma să facă parte "Rusia, Belarusul, Ucraina şi ţările baltice", "ar fi frumos şi Kazahstanul". Luni, ministrul olandez de Externe a admis că nu a fost la reşedinţa lui Vladimir Putin, nu s-a întâlnit cu liderul rus, explicând că afirmaţiile atribuite acestuia îi fuseseră transmise de altcineva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE