Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul britanic de externe, Boris Johnson, descendentul unei mumii

Postat la: 26.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de externe britanic Boris Johnson spune că este fericit să audă că se înrudeşte cu femeia al cărei corp mumificat a fost descoperit în localitatea elveţiană Basel în 1975, identificată ca fiind Anna Catharina Bischoff.

''Sunt foarte încântat să aflu despre stră-''mumia'' mea, o deschizătoare de drumuri în domeniul sănătăţii sexuale'', a scris Johnson pe Twitter joi. ''Foarte mândru'', a continuat acesta. Cercetătorii au anunţat identificarea trupului mumificat al unei femei, descoperit într-o biserică elveţiană, ca fiind o înaintaşă a politicianului britanic Boris Johnson. Rămăşiţele pământeşti vechi de 230 de ani au fost descoperite cu patru decenii în urmă în timpul lucrărilor de renovare de la biserica Barfusser din Basel. Anna Catharina Bischoff a murit în Basel în 1787, la vârsta de 68 de ani. Fiica ei s-a căsătorit cu Christian Friedrich Pfeffel von Kriegelstein, devenind astfel o strămoaşă a domnului Johnson, al cărui nume întreg este Alexander Boris de Pfeffel Johnson. Se presupune că secretul conservării corpului atât de mult timp ar fi tratamentul cu mercur pe care femeia îl urma împotriva sifilisului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE