Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mii de persoane au ieșit în stradă la Barcelona pentru a susține unitatea Spaniei

Postat la: 08.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A doua zi de manifestații de amploare la Barcelona. Mii de persoane au ieșit în stradă și duminică pentru a susține unitatea Spaniei și a condamna referendumul din Catalonia, informează El Pais.

Manifestația a fost organizată de Societatea Civilă Catalană, iar la final se așteaptă ca scriitorul Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru literatură, și fostul preşedinte al Parlamentului European Josep Borrell, ar urma să țină discursuri. Cu două ore înainte de momentul la care trebuia să înceapă demonstrația, în Piaţa Urquinaona se adunaseră deja sute de persoane care fluturau drapele ale Cataloniei, Spaniei şi Uniunii Europene. De asemenea, potrivit ABC, sute de persoane sunt așteptate să vină cu autocarele din diferite zone ale Spaniei. Sâmbătă, în mai multe orașe din Spania au avut loc manifestații pentru dialog şi unitate şi pentru apărarea "naţiunii şi Constituţiei".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE