Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mii de englezi s-au îmbătat porceste de Revelion! Au vomitat, s-au dezbrăcat si au facut sex în public

Postat la: 02.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petrecăreții au celebrat în stil mare venirea lui 2018 în cluburile din marile orașe din Regatul Unit, dar pentru unii dintre ei, Revelionul s-a încheiat cu un binemeritat somn direct pe asfalt și cu ceva mai puține haine pe ei, atât în cazul bărbaților, cât și al tinerelor.

Domnișoarele din Edinburgh au lăsat deoparte eleganța, iar după mai multe pahare cu diverse băuturi alcoolice, au uitat că nordul Marii Britanii era amenințat de o furtună violentă și s-au plimbat în neștire pe străzi, în niște rochii lejere (sau strâmte, după caz), cum numai în lunile de vară mai vezi. În jur de 150.000de scoțieni s-au îmbătat criță, până au uitat de vremea nefavorabilă, după cum relatează The Sun.

În Newcastle, petrecăreții s-au făcut de rușine când au început să vomite pe străzi din cauza răului provocat de la atâta băutură. Polițiștii din Nottingham au avut cel mai mult de lucru pentru că au avut de a face cu un număr impresionant de englezi deveniți parcă peste noapte bețivi, iar unele domnișoare din Birmingham au fost precum Cenușăreasa în noaptea balului, după ce și-a pierdut pantoful (cu singura diferență că englezoaicele au preferat să rămână pe stradă, în frig, în rochiile foarte scurte și mulate, de vreme ce oricum își pierduseră încălțămintea).

Multe dintre ele au fost atât de amețite de beție, încât nici nu și-au mai dat seama că umblau pe stradă pe jumătate dezbrăcate, ori cu chiloții la vedere. Cele mai puțin norocoase, au avut nevoie de ajutorul amicilor sau iubiților pentru a se pune în mișcare, aceștia din urmă fiind nevoiți să le care ca pe saci până acasă. Cateva cupluri au pastrat traditia din anii trecuti si au facut sex in public. Unii englezi au devenit mai violenți, iar când au început să-și împartă pumni, au intervenit polițiștii, cărora nu le-a fost prea greu să-i imobilizeze pe tinerii aproape leșinați de beție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE