Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Masura fara precedent luata de Donald Trump! Reprezinta o premiera

Postat la: 30.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu difuzat marti ca administratia sa este pe cale sa puna capat dobandirii cetateniei SUA prin nastere.

Intr-un interviu pentru portalul Axios, Donald Trump a declarat ca lucreaza sub indrumare juridica pentru a pune capat acestei practici, care exista din 1968 si stipuleaza ca cetatenia este automat garantata oricarei persoane care se naste pe teritoriul SUA. "Exista o singura tara in lume unde o persoana vine, naste un copil si copilul este in principal cetatean al SUA pentru 85 de ani, cu toate beneficiile", a declarat Trump pentru Axios. "Este ridicol si asta trebuie sa inceteze... ceea ce este in curs si se va intampla printr-un ordin executiv", a adaugat el. Contrar afirmatiilor lui Trump, exista mai multe tari care ofera in mod nerestrictionat cetatenie dobandita prin nastere, printre care Canada si Mexic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE