Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai mult de 40 de teroriști islamici condamnați au folosit o lege ce favoriza musulmanii inițiată de Theresa May, pentru a rămâne în Marea Britanie și a ucide în continuare

Postat la: 29.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 40 de teroriști străini, prinși și condamnați, au fost privilegiați de un program inițiat de Theresa May când era Ministru de Interne pentru a rămâne în Regatul Unit. Culmea, avocații lor au fost finanțați prin intermediul asistenței juridice, adică din banii contribuabililor britanici cinstiți. Theresa May, cunoscută pentru fervoarea sa filomusulmană, moștenită de la David Cameron, este cea care a susținut și lansat o schemă, utilizată copios de jihadiștii musulmani numită Deportation with Assurances (DWA).

Raportul cu privire la inițiativa legislativă pe care Theresa May a inițiat-o în timpul mandatului său la Ministerul de Interne a fost executat de David Anderson QC, revizorul independent al legislației privind terorismul, și l-a avut coautor pe profesorul Clive Walker, expert internațional în drept. Studiul a fost livrat Ministerului de Interne în luna februarie și a fost aruncat la sertar. Aceeași Theresa May a tăiat 20 000 de posturi de polițiști din schema Ministerului de Interne susținând că se exagerează amenințarea teoristă islamică. Profesorul Walker a spus: "Cercetările mele sugerează că mai mult de 40 de teroriști străini ce au fost condamnați în Marea Britanie au reușit să evite deportarea invocând drepturile omului pe care ei nu dau două parele și utilizând schema Deportation with Assurances (DWA), lansată de Theresa May. Cifra este mult mai mare decât se credea anterior. " Printre cei care au folosit Legea lui Theresa May pentru a se opune deportării, se numără inclusiv jihadiștii care au legături cu complotul din 2005, închiși în Marea Britanie și eliberați ulterior după ce au fost condamnați. Altul este un terorist periculos algerian închis pentru finanțarea taberelor de antrenament al-Qaeda, suporterul lui Osama Bin Laden, Baghdad Meziane, eliberat după executarea pedepsei.

Unul dintre cuțitarii ultimului atac sângeros de la Londra, trăia bine mersi pe banii munciți de britanicii pe care plănuia să-i ucidă, întreținut bine, prin grija lui David Cameron și Teresa May, cu 23 000 de lire sterline pe an fără să facă absolut nimic, în afară de mersul la fitness și la gym, ca să se mențină fizic pentru înfigerea cuțitului. A fost arestat și eliberat cu șase luni înainte să ucidă. Cu un an înainte, într-un documentar al Channel 4 din 2016 - "The Jihadis Next Door" - ilustrat prin interviuri cu membrii unei grupări "linked to al-Muhajiroun, a loose group of British extremists supportive of ISIS" - chiar unul dintre atacatorii de la London Bridge apare în documentar - se știa clar că e jihadist criminal și totuși nu a fost deranjat de nimeni, mai mult - subliniez un citat din spusele altui jihadist islamic "moderat" ce apare în documentar: "One day Islam WILL BE dominant and the black flag of Islam will be on Downing Street"!

Theresa May a ignorat cu desăvârșire orice fel de analiză de specialitate cu privire la augumentara curentului terorist islamic atunci când a tăiat cele 20 000 de posturi ale Ministerului de Interne. La începutul anului 2016, o prestigioasă organizație de cercetare a terorismului musulman - Investigative Project on Terrorism, a publicat un studiu privind tendințele terorismului islamic. Datele erau înfricoșătoare, două statistici ies în evidență. Suma victimelor cauzate de atacurile teroriste s-a majorat cu 744% între 2007-2011 și 2014-2015. Mai trebuiesc evidențiate încă două previziuni importante din raportul vizionar al IPT - Investigative Project on Terrorism - din 2016.  Analiza concluzionează că "atacurile islamiste în Europa vor crește în următoarele 18-24 luni" și menționează, de asemenea, că "sistemele de securitate ale Europei vor fi în imposibilitate de a răspunde provocărilor în creștere legate de migrația în masă a refugiaților. Violența în Europa va crește în mărime și amploare, deoarece Islamismul exploatează sistemul său de imigrație aproape nereglementat, iar enclavele musulmane, cum ar fi Molenbeek, la Bruxelles, devin mai răspândite". După cum se vede, Raportul s-a confirmat. Agenda islamistă nu e de azi de ieri.

George Roncea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE