Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Măsurile antiimigraţie dispuse de Donald Trump intră în vigoare joi

Postat la: 30.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Măsurile antiimigraţie adoptate de preşedintele SUA, Donald Trump, în cazul cetăţenilor din Siria, Iran, Libia, Somalia, Sudan şi Yemen vor intra în vigoare în scurt timp.

Curtea Supremă de Justiţie a decis, luni, să permită implementarea, în mare parte, a măsurilor conţinute în ordonanţa antiimigraţie emisă de preşedintele Donald Trump. Ordonanţa prezidenţială din 6 martie prevede suspendarea acordării vizelor timp de 90 de zile pentru cetăţenii din Libia, Iran, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen. De asemenea, primirea refugiaţilor ar urma să fie suspendată timp de 120 de zile, pentru a le permite instituţiilor guvernamentale americane să implementeze proceduri mai puternice de verificare a străinilor care vor să intre în Statele Unite.

Practic, până în octombrie, instanţa supremă permite blocarea venirii în Statele Unite a cetăţenilor din Libia, Iran, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen care "nu au relaţii de bună-credinţă cu o persoană ori entitate din Statele Unite", notează ziarul The Washington Post. Instanţa îi cere preşedintelui să finalizeze planul promis de revizuire a procedurilor de verificare, ceea ce ar putea însemna că problema se va rezolva până când instanţa va analiza în totalitate măsurile antiimigraţie, adică în octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE