Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luare de ostatici revendicată în numele Statului Islamic în Franța

Postat la: 23.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luare de ostatici într-un supermarket din localitatea Trèbes, aflată în sudul Franței. Potrivit procurorilor, individul a revendicat atacul în numele Statului Islamic. În același timp, un polițist a fost împușcat de un individ înarmat în orașul Carcassonne, aflat în apropiere.

O luare de ostatici este în curs în aceste momente într-un supermarket din Trèbes, oraș aflat în sudul Franței, aproape de granița cu Spania. Autoritățile au confirmat informațiile și au cerut cetățenilor să stea departe de zona vizată. Procurorii au anunțat că individul care a deschis focul a revendicat atacul în numele Statului Islamic. Sute de membri ai forțelor de securitate, asistați de trei elicoptere, au fost mobilizați la fața locului.

În paralel, potrivit BFMTV, un polițist neînarmat a fost împușcat de un individ care a deschis focul în orașul Carcassonne, aflat chiar lângă Trèbes. Polițistul rănit se afla întâmplător la fața locului, împreună cu alți trei colegi. Potrivit martorilor, individul care l-a împușcat a încercat inițial să îi lovească cu mașina.

"S-au aruncat la pământ, dar unul dintre ei a fost lovit în umăr", a relatat o sursă pentru postul de radio France Info. Este neclar deocamdată dacă cele două incidente au legătură.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE