Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitură grea pentru Statul Islamic: liderul ISIS din Afganistan a fost ucis

Postat la: 08.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul ISIS din Afghanistan a fost ucis într-un raid comun al forţelor speciale americane şi afgane. Anunţul a fpsu făcut abia acum, deşi operaţiunea s-a produs în urmă cu peste 10 zile.

Abdul Hasib, liderul jihadiştilor din Afganistan a fost ucis într-un raid american din data de 26 aprilie, potrivit unui anunţ al preşedintelui Afganistanului. Abdul Hasib a murit în atacul desfăşurat de 50 de agenţi din forţele speciale ale SUA şi 40 de militari afgani, potrivit Daily Mail. În operaţiune şi-au pierdut viaţa şi doi ofiţeri americani.

"Este un pas important în operaţiunea împotriva grupării ISIS-K. Este al doilea lider al grupării pe care îl doborâm în ultimele 9 luni", a declarat generalul american John Nicholson. Mai multi alti reprezentanti de rang inalt ai organizatiei au fost de asemenea ucisi, dar şi 35 de combatanţi în acest raid efectuat de comandouri afgane în parteneriat cu forţele americane precizează cartierul general al Forţelor americane în Afganistan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE