Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Londra: O femeie a fost impuscata. Alte patru persoane sunt retinute de Scotland Yard

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a fost impuscata de politisti si patru persoane au fost retinute in cursul unei operatiuni antiteroriste desfasurate in nord-vestul Londrei si Kent, a anuntat Politia metropolitana londoneza (Scotland Yard).

Politia a precizat ca operatiunea nu are legatura cu incidentul de securitate de joi de la Londra, cand un individ inarmat a fost retinut in apropierea Parlamentului britanic. Femeia, in varsta de aproximativ 20 de ani, era una din suspecte si a fost internat cu rani grave, dar in stare stabila. Doi barbati, de 20, respectiv 16 ani, si o femeie de 20 de ani au fost retinuti in Willesden, iar o femeie, 43 de ani, a fost luata in custodie in Kent.

Scotland Yard a precizat ca cei retinuti sunt suspectati ca ar fi pregatit si instigat comiterea de actiuni teroriste. Femeia a fost impuscata in cursul operatiunii desfasurate la o adresa de pe Soseaua Harlesden din zona Willesden. Un purtator de cuvant al Scotland Yard a precizat ca suspecta nu a fost inca retinuta, insa este pazita de politie la spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE