Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liderul suprem al Iranului acuză SUA că ar fi cauza instabilităţii din Orientul Mijlociu

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statele Unite sunt de vină pentru problemele şi instabilitatea din Orientul Mijlociu, iar lupta dusă de americani împotriva reţelei teroriste Stat Islamic este de fapt o minciună, a declarat Ayatolahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, potrivit agenţiei de presă Reuters.

"SUA şi agenţii ei reprezintă sursele de instabilitate din Orientul Mijlociu. Cine a creat gruparea Stat Islamic? SUA susţin că luptă împotriva Stat Islamic, însă este o mare minciună", a declarat Khamenei în cadrul unei întâlniri la care au participat oficiali iranieni de rang înalt. Iranul a rupt relaţiile cu SUA imediat după revoluţia islamică din 1979, iar înverşunarea iranienilor împotriva SUA a fost cultivată încă de atunci.

Încă de la începerea Ramadanului, Khamenei a făcut o serie de declaraţii care au vizat SUA, în timp ce preşedintele american, Donald Trump, a vorbit şi el în termeni duri despre Iran încă de la preluarea mandatului, indicând că va anula încercările administaţiilor prezidenţiale anterioare de a reseta relaţiile cu Teheranul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE