Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liderul opoziției ruse a fost atacat si a ajuns în spital cu arsură chimică

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalnâi, a trebuit să fie internat joi într-un spital din Moscova după ce un necunoscut i-a pulverizat vopsea verde pe faţă: „Mi-au pulverizat faţa cu vopsea verde chiar la ieşirea din birou. Cel mai rău este că acum am tot ochiul drept verde. Atât pupila, cât şi corneea", a scris Navalnâi, pe Twitter, admiţând că s-a speriat crezând că era vorba de un acid.

În fotografia postată de opozant pe reţelele sociale se poate vedea cum acesta are întreaga faţă verde şi are dificultăţi în a deschide ochiul drept.„M-au diagnosticat cu o arsură chimică la ochiul drept", a precizat Navalnâi, care a trebuit să fie transportat la spital cu ambulanţa.

Navalnâi, care a fost atacat în acelaşi fel luna trecută la deschiderea unui birou electoral în oraşul Barnaul, a recunoscut că durerea este dificil de suportat şi a spus că va denunţa incidentul la poliţie. Conform presei locale, autorităţile au decis să înceapă o campanie de discreditare a lui Navalnâi, a cărui capacitate de mobilizare preocupă Kremlinul în vederea alegerilor prezidenţiale din 2018. Recent, el a executat 15 zile de arest administrativ pentru organizarea la finalul lui martie a celor mai mari proteste antiguvernamentale de la reîntoarcerea la Kremlin, în 2012, a lui Vladimir Putin.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE