Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La presiunea Israelului, Facebook şi Twitter au şters mai multe pagini şi conturi

Postat la: 11.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook şi Twitter au şters recent mai multe mii de postări, pagini şi conturi ca reacţie la cererile enunţate de ministrul justiţiei din Israel, informează Middle East Monitor.

"Am reuşit să ne atingem obiectivele în ceea ce priveşte securitatea în mediul virtual, aproape 70% dintre solicitările noastr e (de eliminare a conţinutul vizat pe Facebook şi Twitter) au fost satisfăcute", a declarat Ayelet Shaked, ministrul justiţiei din Ţara Sfântă. Totodată, Shaked a mai adăugat că lupta contra conţinutului de pe internet care instigă la violenţă, incită şi indeamnă la atacuri teroriste, trebuie să fie dusă mai departe.

În timpul unei întâlniri care a avut loc pentru a se purta discuţii referitoare la "lupta împotriva incitării şi conţinutului obscen din social media" cu trei zile în urmă, Shaked a reiterat "cooperarea cu Facebook, Twitter şi Google în ceea ce priveşte eliminarea conţinutului care incita persoanele palestiniene la violenţe conta Israelului". Shaked a susţinut că, atunci când instigarea şi propaganda de pe internet a scăzut, atacurile asupra israelienilor au scăzut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE