Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Israelul avertizează că ar putea distruge orice sistem de apărare instalat de Rusia în Siria

Postat la: 25.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avigdor Lieberman, ministrul israelian al Apărării, a avertizat, marţi, că ţara sa va distruge orice sistem antirachetă instalat de Rusia în Siria dacă acestea vor ataca avioane israeliene, relatează site-ul agenţiei Anadolu.

"Important pentru noi este ca armele defensive pe care ruşii le oferă Siriei să nu fie folosite împotriva noastră. Dacă vor fi folosite împotriva noastră, vom acţiona. Un lucru trebuie să fie clar: dacă cineva va trage în avioanele noastre, noi îi vom distruge", a avertizat Lieberman, adăugând că ţara sa nu îşi doreşte o escaladare a tensiunilor cu Rusia.

Lieberman a precizat că Israelul nu se amestecă în afacerile interne ale Siriei, însă a atras atenţia că nu va permite Iranului să îşi consolideze poziţia din regiune. Declaraţiile ministrului israelian au fost făcute în contextul în care Moscova analizează posibilitatea de a livra sisteme de apărare antirachetă S-300 către Siria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE