Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul devastator dintr-un centru comercial din Coreea de Sud s-a soldat cu cel putin 29 de morti

Postat la: 22.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

29 de morti si mult mai multe persoane au fost ranite in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un imobil din Coreea de Sud, in orasul sudic Jecheon. Numarul ranitilor a ajuns la 29 si ar putea creste pe masura ce operatiunile de salvare se desfasoara, potrivit The Guardian.

Focul a izbucnit intr-o cladire cu opt etaje in care se ragaseau o sauna, un centru sportiv si mai multe restaurante. Potrivit rapoartelor, incendiul ar fi izbucnit intr-o parcare subterana a cladirii si s-a extins in mare parte a cladirii. Majoritatea victimelor au fost blocate in sauna, aflata la cel de-al doilea etaj al cladirii. Oficialii sustin ca numarul victimelor ar putea creste, in timp ce pompierii continua cautarile.

"Focul a a generat cu o foarte mare rapiditate foarte mult fum toxic, iar multe persoane s-au aflat in imposibilitatea de a evacua", a declarat un purtator de cuvant al pompierilor. Aproape 60 de pompieri s-au prezentat la fata locului si 20 de persoane au fost salvate de pe acoperisul imobilului, unde s-au refugiat pentru a scapa de incendiul care a izbucnit in orasul aflat la 164 de kilometri de Seul. Din pricina tragediei, organizatorii Jocurilor Olimpice de Iarna din Pyeongchang au amanat ceremonia de predare a tortei olimpice, care a fost programata sa aiba loc vineri in Jecheon.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE