Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incediu la o clădire de apartamente din vestul Londrei, 200 de pompieri se luptă cu flăcările

Postat la: 14.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incendiu a izbucnit la o clădire de apartamente cu 24 de etaje, din vestul Londrei - Grenfell Tower, aproximativ 200 de pompieri şi 20 de autospeciale încearcă să stingă flăcările, în timp ce se încearcă evacuarea oamenilor din clădire, transmite CNN.

Incediu la o clădire de apartamente din vestul Londrei, 200 de pompieri se luptă cu flăcările Într-o postare pe Twitter poliţia metropolitană a precizat că două persoane sunt tratate pentru că au inhalat fum şi sunt aşteptate informaţiii cu privire la numărul victimelor afectate de incendiu. Incendiul a fost semnalat la ora locală 1:16 (3:16, ora României).

Poliţia Metropolitană a declarat că oamenii care se aflau în clădire au primit îngrijiri medicale. Întreaga clădire de pe Lancaster West Estate ardea, existând temeri că aceasta s-ar putea prăbuşi. Oamenii care locuiau în clădire au fost evacuaţi. Primarul Londrei, Sadiq Khan a declarat incendiul drept „incident major". Reprezentanţi Metroului din Londra au declarat că mai multe staţii de metrou din oraş au fost închise din cauza incendiului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE