Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Haos pe aeroportul JFK din New York din cauza furtunii care a lovit oraşul

Postat la: 08.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Haos pe aeroportul JFK, cel mai aglomerat din oraşul New York. Mii de pasageri sunt blocaţi după anularea a sute de zboruri din cauza condiţiilor meteo dificile.

La trei zile după trecerea ciclonului - bombă, furtuna continuă să afecteze cel mai mari aerogări din Statele Unite. Mii de pasageri au aşteptat în New York, pe aeroportul JFK, să prindă un zbor spre casă, dar pentru mulţi dintre ei această ocazie pare că nu mai vine.

Cu cât orele au trecut, cu atât a crescut şi furia şi frustrarea oamenilor. Mulţi dintre ei au dormit pe jos, pe cartoane, fără a primi nici măcar apă din partea autorităţilor.

Întârzierile au fost cauzate de zăpadă, dar şi de o coliziune uşoară între două aeronave. Deşi nimeni nu a fost rănit, s-a ajuns la situaţia în care unii pasageri au aşteptat în avioane până la 20 de ore.

Autorităţile au justificat întârzierile prin faptul că nu există îndeajuns de multe porţi pentru a programa toate cursele anulate în timpul viscolului. Deşi au fost chemaţi și angajații care erau liberi, specialiştii spun că vor mai trece câteva zile până la intrarea în normalitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE