Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul britanic ar putea controla mai strict soferii care vor sa inchirieze masini

Postat la: 20.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul britanic ia in calcul introducerea de controale mai stricte pentru soferii care vor sa inchirieze automobile si furgonete, dupa seria de atacuri in care vehicule au fost folosite pentru a intra in multime, relateaza News.ro citand agentia Associated Press.

Departamentul pentru Transport lucreaza cu politia si cu industria de inchiriere auto pentru a explora inasprirea regulilor. Departamentul a anuntat intr-un comunicat ca amenintarea terorista "se schimba si la fel trebuie sa se intample si cu raspunsul nostru". Toby Poston, de la Asociatia britanica pentru inchiriere si leasing, a anuntat duminica, intr-un comunicat, ca industria examineaza cum sa impartaseasca date in mod mai eficient, pentru a le permite autoritatilor sa "compare sistemul de rezervari pentru inchiriere cu lista de monitorizare pentru terorism, de exemplu". Numai in Marea Britanie, vehicule au fost folosite pentru atacuri de trei ori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE