Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gruparea Stat Islamic ameninţă SUA din cauza deciziei cu privire la Ierusalim

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gruparea Stat Islamic a ameninţat că vor urma atacuri în SUA ca răspuns la decizia administraţiei lui Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului, conform unuia dintre conturile de pe reţelele sociale ale grupării, notează Reuters.

Într-un mesaj postat pe platforma Telegram intitulat "Aşteptaţi-ne. ISIS în Manhattan", gruparea ameninţă că va desfăşura mai multe operaţiuni în SUA şi publică imagini cu Times Square din New York alături de o curea cu o bombă şi un detonator. "Vom desfăşura mai multe operaţiuni pe teritoriul vostru până la final şi veţi arde în flăcările războiului pe care l-aţi început în Irak, Yemen, Libia, Siria şi Afghanistan. Aşteptaţi doar. Recunoaşterea de către Trump a Ierusalimului drept capitala Israelului ne va face şi pe noi să recunoaştem explozivele ca fiind capitala ţării voastre", ameninţă Statul Islamic. Decizia lui Trump a dus la furie şi proteste din partea lumii arabe. Ierusalimul este un oraş disputat de evrei, creştini şi musulmani şi este considerat al treilea loc sfânt al Islamului. Se află la baza conflictului dintre Israel şi Palestina.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE