Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Bush Senior acuzat că a pipăit posteriorul unei fete de 16 ani

Postat la: 14.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie îl acuză pe fostul președinte american, Gerge Bush Senior că i-ar fi pipăit lasciv posteriorul când avea 16 ani în timpul unei sesiuni foto cu acesta, scrie BBC News.

Rosyln Corrigan este a șasea femeie care îl acuză pe Bush de un asemenea comportament. Ea a povestit pentru Time Magazine că l-a întâlnit pe fostul președinte în 2003 la o întâlnire ofițerilor CIA din Texas, unde a lucrat tatăl ei.

„Reacția mea inițială a fost o groază absolută", a spus ea despre incident. „Am fost cu adevărat confuză. Eram un copil", a spus Corrigan. Corrigan a afirmat că incidentul s-a produs pe când se afla alături de mama pentru a face o fotografie cu fostul președinte în biroul CIA din Texas.

„În timp ce făceam fotografia mâna lui a coborât de pe talia mea pe fese și mi le-a strâns, ceea ce explică faptul că am ieșit cu gura deschisă în fotografie", a spus femeia. Bush avea atunci 79 de ani.

Acuzațiile cu privire la comportamentul necorespunzător al celui de-al 41-lea președinte al SUA au început după ce actrița Heather Lind a spus că acesta a pipăit-o în cursul realizării unei fotografii de grup. Și alte 13 femei au povestit cazuri asemănătoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE