Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiica spionului rus Serghei Skripal, otrăvită în Marea Britanie, a ieșit din starea critică

Postat la: 29.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doctorii au informat că Serghei Skripal este în continuare în stare critică. "Sunt încântată să anunţ o îmbunătăţire a stării domnişoarei Skripal", a declarat Christine Blanshard, directorul Spitalul Districtului Salisbury.

"Aceasta a răspuns la tratamente, dar continuă să primească îngrijire medicală 24 de ore pe zi. Vreau să profit de această oportunitate pentru a mulţumi încă o dată personalului Spitalului Districtului Salisbury pentru îngrijirea de calitate a pacienţilor în ultimele săptămâni", a mai adăugat Christine Blanshard.

La 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii (GRU), şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Cei doi ar fi fost atacaţi cu o substanţă neurotoxică. Rusia a respins toate acuzaţiile. În total, 21 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat vapori ai substanţei folosite în atac.

În contextul acestui atac mai multe țări europene, printre care și România, au decis expulzarea a sute de diplomați ruși care activau pe aceste teritorii. Ca măsură la această decizie, oficialii din Rusia a anunțat: "Expulzarea diplomaților noștri nu va rămâne fără consecințe. Vom răspunde neîntârziat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE