Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FBI-ul a fost avertizat în legătură cu autorul atacului armat de la un liceu din Florida

Postat la: 16.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FBI-ul a primit avertismente în legătură cu Nikolas Cruz, autorul atacului armat de la un liceu din Florida, soldat cu 17 morţi, după acesta ar fi comentat anul trecut pe YouTube că vrea să fie "un vânător profesionist în şcoli", informează site-ul postului BBC News.

Un utilizator al platformei YouTube a alertat autorităţile după ce Cruz ar fi comentat anul trecut că vrea să fie "un vânător profesionist în şcoli". FBI-ul a transmis că a investigat acest avertisment, însă nu a putut stabili cu exactitate persoana care a postat comentariul. Profesorul Jim Gard a declarat pentru cotidianul Miami Herald că autorităţile şcolii au avertizat profesorii în legătură cu comportamentul lui Cruz, care ar fi ameninţat mai mulţi elevi.

Informaţiile disponibile indică faptul că suspectul ar fi folosit în cursul atacului o puşcă semiautomată AR-15, o versiune a puştii de asalt M16, pe care ar fi obţinut-o în mod legal. Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, este vizat de 17 capete de acuzare privind omor calificat, existând suspiciuni că individul face parte dintr-un grup radical care militează pentru supremaţia rasei albe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE