Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Emiratele Arabe Unite, prima ţară din lumea arabă care explorează Marte

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Emiratele Arabe Unite lansează un program special care are ca scop principal formarea de astronauţi care, într-o bună zi, s-ar putea alătura Staţiei Spaţiale Internaţionale a fost anunţul împărtăşit desuvernaul Dubaiului, miercuri seară, 6 decembrie, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Emiratele Arabe speră să devină să devină a noua țară din lume și prima din lumea arabă care realizează un program de explorare a planetei Marte. "Invit tinerii din Emirate să se înscrie în Programul Astronaut", a declarat, potrivit Agerpres, șeicul Mohammed bin Rashid Al-Maktoum, care este atât vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite. În 2014, Emiratele Arabe au făcut un anunţ potrivit căruia până în anul 2021 pe planeta roşie va exista prima sondă arabă care va purta denumirea "Speranţă". Guvernul din Dubai a declarat că programul "Astronaut" conţine acorduri de partenerriat cu unele dintre cele mai bune centre de formare din întreaga lume. Nu se ştie cu exactitate care este data în care astronauţii din Emirate se vor alătura Staţiei Spaţiale Internaţionale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE