Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump se întâlneşte miercuri cu Papa Francisc şi cu înalţi oficiali italieni

Postat la: 24.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele SUA, Donald Trump, va discuta miercuri cu Papa Francisc şi cu liderii de top ai Italiei, la Roma, în cea de-a treia parte a primei sale vizite oficiale în Europa.

Trump şi suveranul pontif s-au contrazis în trecut pe diferite teme inclusiv migraţia şi schimbările climatice. Preşedintele american se va întâlni şi cu omologul său italian şi cu primul ministru înainte de a merge la summitul NATO de la Bruxelles. Anterior, Donald Trump s-a angajat că va ajuta Israelul şi Palestina să ajungă la un acord de pace, la încheierea turneului său în Orientul Mijlociu.

Liderul SUA şi-a început turneul sa în străinătate cu o vizită de două zile în Arabia Saudită, ce a avut loc weekend-ul trecut, somând ţările musulmante să se implice în combaterea radicalizării islamiste. Donald Trump se va întâlni cu Papa Francisc în jurul orei 09:30, ora Bucureştiului, înaintea discuţiilor cu preşedintele italian Sergio Mattarella şi cu prim ministrul italian Paolo Gentiloni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE