Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump ii indeamna pe detractorii sai "sa se calmeze" in 2019

Postat la: 02.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fidel stilului sau, presedintele american, Donald Trump, a inceput anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor sai, acuzati ca sufera de "sindromul de tulburare Trump", relateaza AFP.

"La multi ani tuturor, inclusiv celor plini de ura si mass-media Fake News", a scris liderul de la Casa Alba intr-un mesaj integral cu majuscule. "2019 va fi un an fantastic pentru toti cei care nu sufera de sindromul de tulburare Trump", a continuat el. Cat despre restul: "calmati-va si bucurati-va de calatoriile voastre, o multime de lucruri marete se petrec in tara noastra", a mai scris seful statului.

Dupa acest mesaj exploziv, cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite a postat doua ore mai tarziu o urare de o concizie rara si cu litere mici: "la multi ani". Si a continuat cu atacurile la adresa opozitiei democrate care refuza sa finanteze un zid la frontiera cu Mexicul ("nu le pasa ca granitele sunt deschise, cu toate crimele si drogurile pe care le implica acest lucru"), apoi a unui fost fost general care l-a criticat la sfarsitul saptamanii trecute ("un prost cu gura mare").

Donald Trump este acuzat constant ca exacerbeaza tensiunile din societatea americana cu discursurile sale acide. El se considera victima unei sistematice campanii denigratoare din partea majoritatii media pe care le-a numit "Fake News".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE