Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump escaldează pe Twitter disputa cu presa, postând un filmuleț în care bate un bărbat marcat cu logoul CNN

Postat la: 03.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele american Donald Trump a dus disputa sa cu presa la un nou nivel, odată cu publicarea duminică, pe contul său de Twitter, a unui filmuleț în care apare lovind în mod repetat un bărbat peste al cărui cap este suprapus logoul postului CNN, însoțit de 'explicația' 'Fraud News Network', transmit AFP și Reuters.

Donald Trump şochează din nou. Publicarea unui filmuleţ controversat intervine după trei zile de ofensivă îndreptată mai ales împotriva canalelor de televiziune pe care Trump le consideră ostile administrației sale. Filmulețul postat duminică durează 28 de secunde, dar acțiunea propriu-zisă ține doar patru secunde, fiind reluată de mai multe ori. El îl arată pe Trump, îmbrăcat cu costum și cravată, repezindu-se și apucându-l de gât, la marginea unui ring de catch, pe un bărbat al cărui cap este mascat în întregime de logoul CNN. Trump îl culcă la pământ pe bărbat și îi trage câțiva pumni, după care se ridică și pleacă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE