Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump cere Apple să îşi transfere producţia din China în Statele Unite

Postat la: 09.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Donald Trump a cerut Apple, sâmbătă, să îşi transfere producţia din China în Statele Unite, reluând vechile critici la adresa producătorului iPhone, pe care îl presează să contribuie la îndeplinirea obiectivului economic al administraţiei sale de a reface industria manufacturieră din SUA, transmite MarketWatch.

Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că dacă Apple vrea să evite tarifele pe produsele sale ar trebui să îşi fabrice dispozitivele în Statele Unite şi nu în China. „Începeţi acum să construiţi fabrici noi. Interesant!", a scris Trump în mesajul său. Limbajul din acest tweet este mai prietenos decât unele mesaje adresate de Trump unor companii ca Ford Motor şi Amazon.com.

Mesajul a fost publicat la o zi după ce Apple a afirmat într-un document depus la Reprezentantul pentru Comerţ al SUA că tarifele propuse de Trump pentru produse chinezeşti în valoare de 200 de miliarde de dolari ar afecta ceasurile, căştile wireless şi alte produse ale companiei. Este pentru prima oară când Apple oferă detalii referitoare la pagubele produse de conflictul comercial dintre Statele Unite şi China.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE