Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump afirmă că Rusia nu ajută SUA în ceea ce priveşte soluţionarea crizei nord-coreene

Postat la: 16.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Donald Trump susţine că Rusia nu ajută Statele Unite în privinţa soluţionării crizei nord-coreene, adăugând că Washingtonul ar dori să primească mai mult ajutor din partea Moscovei, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

Preşedintele american l-a sunat, vineri, pe omologul său rus, Vladimir Putin, şi i-a mulţumit pentru recunoaşterea publică a realizărilor sale economice la conducerea SUA. "Subiectul principal a fost despre Coreea de Nord, pentru că ne-ar plăcea să avem ajutorul său în privinţa Coreei de Nord", a declarat preşedintele american după convorbirea cu Putin. "China ajută, Rusia nu ajută; ne-ar plăcea să avem ajutorul Rusiei", a completat Trump. Joi, Vladimir Putin a declarat că a observat "realizări semnificative" din partea Administraţiei Donald Trump şi s-a declarat de părere că relaţiile dintre cele două ţări vor reveni la normal după ce au fost tensionate în mod artificial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE