Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doliu in lumea muzicii rock. A murit Johnny Hallyday

Postat la: 06.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Johnny Hallyday, cel mai mare star rock cunoscut vreodată în Franța, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la vârsta de 74 de ani, în urma unui cancer la plămâni, a declarat soția sa, Laeticia, pentru AFP.

„Johnny Hallyday a plecat. Scriu aceste cuvinte fără să cred asta. Și totuși așa este. Soțul meu nu mai este. Ne părăsește în această noapte așa cum a trăit de-a lungul întregii sale vieți, cu curaj și cu demnitate. Până în ultima clipă, el a ținut piept acestei boli care l-a răscolit de luni întregi, oferindu-ne tuturor o lecție extraordinară de viață. O inimă bătând atât de tare într-un corp de rocker care a trăit o viață fără concesii pentru publicul său, pentru cei care s-au îndrăgostit și pentru cei care l-au iubit", a scris ea într-un comunicat de presă.

Nu a existat prea multă speranță în ultimele zile după spitalizarea sa pentru tulburări respiratorii cu o lună în urmă. După șase zile într-o clinică din Paris, Johnny Hallyday a decis să se întoarcă acasă la Marnes-la-Coquette, la vest de Paris, și din acel moment soția sa nu a mai comunicat nimic prin intermediul rețelelor sociale. Un semn rău, având în vedere că scria în mod regulat vești liniștitoare despre cântăreț, încă de la începutul lunii martie când el anunțase că se tratează de această boală. Un cancer despre care se știa deja că i-a produs metastaze.

Primul său LP a fost intitulat „Hello Johnny" și a apărut în 1960. Un an mai târziu, cover-ul sau „Lets Twist Again" s-a vândut în peste un milion de exemplare, devenind disc de aur. Într-o carieră de 57 de ani, cel care va rămâne pentru totdeauna „idolul tinerilor" pentru milioane de fani francezi, a avut peste 100 de turnee și a vândut peste 100 de milioane de albume.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE