Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De necrezut cum arata manualele scolare ISIS

Postat la: 10.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iata cum arata manualele scolare pentru copiii din teritoriile controlate de jihadistii din Statul Islamic. Reluand controlul asupra vestului orasului Mosul, soldatii irakieni au dat peste un stoc de manuale scolare elaborate de ISIS pentru elevi. Terifiant.

"O fabrica de explozibili produce 100 de bombe pe zi. Cate produce intr-o ora?". Sau: "O masina incarcata cu doua tone de exploziv C4 este lansata de un kamikaze in mijlocul unei multimi de necredinciosi. Cate persoane vor fi ucise? 1.Intr-un loc aflat in aer liber, 2.Intr-un spatiu inchis".

Acestea sunt "problemele de aritmetica" din manualele de matematica tiparite de ISIS pentru copiii scolarizati in teritoriile "Califatului". Concepute de "Divanul invatamantului", unul din primele departamente puse in practica dupa proclamarea "Califatului" (vara lui 2014) in Irak si in Siria, aceste manuale faceau parte dintr-un intreg sistem de "invatamant" care urma sa se aplice, de la scoala primara, universitati. A intrat in vigoare in anul scolar 2015-2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE