Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur de 6 grade în Filipine. Deocamdată nu s-au raportat pagube materiale

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cutremur de 6 grade s-a produs miercuri în sudul statului Filipine, informează agenția Xinhua citată de Agerpres.

Seismul a fost consemnat în jurul orei locale 5:21, la șase kilometri est de localitatea Wao, în provincia Mindanao's Lanao del Sur, la o adâncime de 1 kilometru, potrivit datelor Institutului de Vulcanologie și Seismologie din Filipine. Cutremurul intervine după ce sâmbătă două astfel de evenimente cu magnitudinea de 5,9 și 5,7 grade s-au produs în insula Luzon, rănind două persoane și avariind mai multe proprietăți, iar luni un alt seism, de 6,1 grade, a avut loc în ocean, în largul sud-estului Filipinelor.

Potrivit US Geological Survey, cutremurul de miercuri ar fi avut magnitudinea 5.6, precizează sursa citată. Nu au fost înregistrate pagube imediate, însă mișcarea telurică a fost resimțită în zona localităților Davao, Cagayan de Oro și Cotabato. Filipine se afla pe așa-numitul Cerc de Foc al Pacificului, una din zonele plantei care înregistrează cea mai intensă activitate seismică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE