Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum vrea Donald Trump vrea să evite atentate ca la Paris, Bruxelles și Berlin

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, intenționează să pună în aplicare o politică de imigrație care să ferească țara sa de atentate cum au fost cele care au lovit Franța, Germania și Belgia în ultimii doi ani, a afirmat duminică un responsabil cu rang înalt al administrației americane.

Donald Trump a provocat un val de critici în Statele Unite și în lume după ce vineri a promulgat un decret care blochează intrarea în Statele Unite a refugiaților și cetățenilor a șapte țări majoritar musulmane pe o perioadă tranzitorie de 120 sau 90 de zile. Această perioadă trebuie să permită introducerea unui sistem de verificare extrem de minuțios a persoanelor care doresc să intre în SUA.

"Situații care există în prezent în anumite zone din Franța, în anumite zone din Germania, în Belgia sunt situații care nu vrem să se reproducă în interiorul Statelor Unite: o amenințare vastă și permanentă a terorismului domestic multidimensional și multigenerațional care să devină o dată permanentă a vieții americane", a declarat presei responsabilul.

Administrația Donald Trump vrea să se asigure că persoanele care doresc să emigreze în Statele Unite nu sprijină "ura, violența, extremismul", a precizat el. Și dorește să revadă procedurile de anchetă și verificare a candidaților la imigrație. Parisul, Bruxellesul și Berlinul au fost ținte în ultimii doi ani ale unei serii de atentate jihadiste sângeroase, cele mai multe revendicate de gruparea Stat Islamic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE