Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












COMANDO ANTRENAT pentru UCIDEREA lui Kim Jong Un

Postat la: 09.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Coreea de Sud creeaza o echipa de comando care are misiunea de a-l elimina pe presedintele nord-coreean Kim Jong Un si principalii sai lideri militari in eventualitatea unui razboi, relateaza luni Financial Times.

Formarea unitatii militare, programata initial pentru 2019, a fost decalata pentru acest an pe fondul atitudinii tot mai razboinice a Coreii de Nord, a confirmat luni pentru publicatia britanica Ministerul Apararii de la Seul.

Echipa de comando, din care vor face parte pana la 2.000 de militari, va fi alcatuita pe modelul fortelor speciale din SUA, potrivit agentiei de presa sud-coreene Yonhap. Ministerul Apararii a declarat ca echipa face parte din masurile mai ample luate de Sud in vederea consolidarii fortelor militare sud-coreene in fata agresiunii nord-coreene.

Coreea de Sud isi va consolida si strategia in caz de conflict, axata pe trei piloni, care presupune atacuri preventive asupra instalatiilor nucleare nord-coreene, doborarea rachetelor balistice si lansarea de contraatacuri aeriene, a adaugat ministerul citat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE