Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cinci bărbaţi decapitaţi, găsiţi într-o maşină în Veracruz. Ce scria pe capota autoturismului

Postat la: 07.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile locale vorbesc despre o creştere a acestor manifestări criminale în ţara lor. Capetele celor cinci au fost aşezate pe o maşină oficială a municipalităţii din Tlacotalpan, iar pe autoturism a fost scris un mesaj care conţinea iniţialele cartelului de droguri mexican. Astfel de manifestări brutale nu sunt ceva ieşit din comun în Mexic.

„Regretăm profund ceea ce s-a întâmplat în municipiul nostru noaptea trecută", au scris oficialii din Tlacotalpan într-un mesaj publicat pe contul de Twitter. Ciocnirile de acest fel dintre bandele rivale de traficanţi de droguri s-au înmulţit în Mexico, iar în 2017 autorităţile s-au confruntat cu o cifră record de astfel de violenţe. Veracruz este una dintre zonele în care violenţa a atins un nivel înfiorător. Numărul crimelor din Veracruz a crescut cu 35% numai în luna noiembrie a anului trecut, comparativ cu aceeaşi lună din 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE